Wij zijn onderdeel van jouw succes!

Sales is niet zomaar een vak, het is een specifiek talent. En talent moet je koesteren – èn blijven ontwikkelen om te kunnen excelleren. Bij SalesAMBITIONS staat ambitie centraal – van zowel de opdrachtgever/organisatie als kandidaat/trainee. Vanuit diepgaande kennis van het salesvak biedt onze organisatie een unieke werving & selectie methode voor commerciële talenten, bemiddeling voor top level functies, impactvolle salestrainingen, managementopleidingen, coaching, advies en leiderschapsevents.

Wil jij jouw ambities waarmaken? Wij helpen je daarbij.

SalesSCOUTS

Een ander perspectief op sales recruitment

SalesSCOUTS werkt volgens een unieke direct search methodiek, ondersteund door kunstmatige intelligentie en persoonlijkheids- en competentietesten en aangevuld met een hele gerichte onboarding fase, met maatwerk trainingen en begeleiding on the job.

SalesRESPECT®

Training en ontwikkeling van salesprofessionals

Al bijna twee decennia haalt SalesRESPECT® het maximale uit salesprofessionals en organisaties. Met salestrainingen, assessments, e-learning platforms, advies en interim management draagt SalesRESPECT® bij aan de groei van salesprofessionals en de organisaties waar zij werken.

SalesLEADERSHIP

High level verdieping van leiderschap

SalesLEADERSHIP verzorgt top level trainingen, events en masterclasses voor sales- en commercieel managers. Voor verdieping van jouw persoonlijke leiderschapsstijl en het effectiever implementeren van leiderschap in je organisatie.

lorem ipsum
Actueel

SalesLEADERSHIP Event, Toscane, juni 2022

SalesLEADERSHIP organiseert in juni een 6-daags event in Toscane gericht op jouw ambitie en ontwikkeling als inspiratievol leider.

In een inspirerende omgeving ga je gedurende vier volle dagen heel gericht werken aan de ontwikkeling van je leiderschapsstijl. In de beslotenheid van een kleine groep vakgenoten ga je aan de slag met professioneel leiderschap en persoonlijke vraagstukken die daarbij een rol spelen. Je wordt uit je comfortzone gehaald en krijgt zo optimale focus op jezelf. Bovendien slijp je opnieuw de messen als het gaat om KPI’s en verhoging van commerciële resultaten. Explore beyond your limits!

Lorem Ipsum

Deelname fee

€ 3.995,- per persoon
(excl. BTW)
All inclusive: