Podcasts.

Wij zijn onderdeel van jouw succes!

In deze podcast spreken we met mensen die wij tijdens onze werkzaamheden zijn tegengekomen. Ze hebben allen drie onderwerpen gemeen; ze zijn actief in de wereld van sales, ze hebben ambitie en een duidelijke visie op leiderschap.

Wil je naar een podcast luisteren die gaat over verkooptrucjes en stoere sales verhalen? Dan moeten we je helaas doorverwijzen naar een andere podcast. Wij gaan in gesprek over wat er vandaag de dag nodig is om het verschil te maken bij klanten.

Want het salesvak ontwikkelt zich voortdurend. Dit vraagt aanpassing van strategie, van teamkwaliteiten en ook van jou als accountmanager, sales / business manager of commercieel directeur. Mensen die hier succesvol in zijn komen in onze podcast aan het woord.

Veel luisterplezier!

SalesSCOUTS

Een ander perspectief op sales recruitment

SalesSCOUTS werkt volgens een unieke direct search methodiek, ondersteund door kunstmatige intelligentie en persoonlijkheids- en competentietesten en aangevuld met een hele gerichte onboarding fase, met maatwerk trainingen en begeleiding on the job.

SalesRESPECT®

Training en ontwikkeling van salesprofessionals

Al bijna twee decennia haalt SalesRESPECT® het maximale uit salesprofessionals en organisaties. Met salestrainingen, assessments, e-learning platforms, advies en interim management draagt SalesRESPECT® bij aan de groei van salesprofessionals en de organisaties waar zij werken.

SalesLEADERSHIP

High level verdieping van leiderschap

SalesLEADERSHIP verzorgt top level trainingen, events en masterclasses voor sales- en commercieel managers. Voor verdieping van jouw persoonlijke leiderschapsstijl en het effectiever implementeren van leiderschap in je organisatie.

lorem ipsum
Actueel

SalesLEADERSHIP Event, Toscane, juni 2022

SalesLEADERSHIP organiseert in juni een 6-daags event in Toscane gericht op jouw ambitie en ontwikkeling als inspiratievol leider.

In een inspirerende omgeving ga je gedurende vier volle dagen heel gericht werken aan de ontwikkeling van je leiderschapsstijl. In de beslotenheid van een kleine groep vakgenoten ga je aan de slag met professioneel leiderschap en persoonlijke vraagstukken die daarbij een rol spelen. Je wordt uit je comfortzone gehaald en krijgt zo optimale focus op jezelf. Bovendien slijp je opnieuw de messen als het gaat om KPI’s en verhoging van commerciële resultaten. Explore beyond your limits!

Lorem Ipsum

Deelname fee

€ 3.995,- per persoon
(excl. BTW)
All inclusive: